Kućni pritvor za pokušaj ubistva Novosađanina u pekari

Novosadska policija odredila je zadržavanje D.G. (32) zbog sumnje da je 20. septembra pokušao da ubije jednog Novosađanina.
Novosadska policija odredila je zadržavanje D.G. (32) zbog sumnje da je 20. septembra pokušao da ubije jednog Novosađanina.

On se tereti da je oko 2 ujutru, u jednoj pekari, ubo nožem 48-godišnjeg Novosađanina i naneo mu lake telesne povrede.

Posle saslušanja, sudija za prethodni postupak odredio je osumnjičenom meru kućnog pritvora.

  • Komsija

    01.10.2014 09:50
    pokusaj ubistva u pekari
    O cemu ti navodni podbarac govoris? Tipovi koji su pobegli su huligani koji su maltretirali sve u pekari. A jedan od njih je nozem ubo coveka koji je pokusao da ih smiri. Policija je ubicu u pokusaju uhapsila u roku od sat vremena i sve je priznao kako je uostalom i kamera zabelezila.
  • Kole Visnjic

    01.10.2014 09:27
    pokusaj ubistva u pekari
    Bio sam licno prisutan kada se dogodio taj uzasan dogadjaj. Covek koji je izboden nikog nije vredjao niti napao. Vec je pokusao da obuzda dva huligana koji su vredjali vlasnika pekare i mitingovali na nacionalnoj osnovi. Jedan od pomenutih huligana se sta vise izvinuo u jednom trenutku dok je drugi i dalje provocirao. na sta je kasnije povredjeni prisao i da smiri pomenutog a ovaj mu je zario noz u grudi. Konacno postoji policijski izvestaj gde je DG priznao sve a i video kamera je zabelezila ceo dogadjaj.






  • Podbarac Original

    24.09.2014 07:48
    @ Ja
    Vidi se odmah da si glup i da nikada nisi bio u takvoj situaciji.Kao prvo,dvojica su pobegla da ih policija ne bi identifikovala,bahati covek koji je uboden nije priveden jer je zavrsio u bolnici a momak koji je okrivljen za ubistvo u pokusaju nije stavljen u redovan pritvor od 30 dana vec kucni jer je istrazni sudija ocenio da nesto nije u redu.A to je kao i u slucaju malog Krstana koga su napali u skoli:momci su vec poznati izgrednici i oni su izazvali tucu a jedan je izvukao deblji kraj a momak koji je potegao noz je obican gradjanin koji se branio.I sta sada tebi nije jasno,ko je tu kriv ili sta ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.