Muškarac povređen u udesu na Bulevaru Evrope

Muškarac star 47 godina povređen je u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila sinoć na Bulevaru Evrope.

Jedan muškarac star 47 godina povređen je u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila sinoć oko 23 sata na Bulevaru Evrope.

On je zadobio povrede glave, zbog kojih je zbrinut na licu mesta, a zatim je prevezen u Urgentni centar, rekla je portparolka novosadske Hitne pomoći Mirjana Bursać.

Muškarac star 44 godine zadobio je povredu ramena u udesu koji se oko 20 sati dogodio na izlazu iz Sremskih Karlovaca.

Novosadska Hitna pomoć ukupno je imala 91 intervenciju.

  • dule

    17.12.2014 13:58
    @NS
    Fantastična ideja - gde god pešaci prelaze ulicu ne pazeći na kola i kršeći saobraćajne propise treba postaviti pešački prelaz i odgovornost prebaciti na druge. Pitam se što ne bi lepo iscrtali zebre svuda po putevima, da se ne muče mukice dal krše propise kad prelaze ulicu. Ajmo tako da rešimo i ostale probleme: legalizujmo kršenje zakona i propisa i prebacimo odgovornost NA NEKOG DRUGOG.
  • vojvodjanin

    17.12.2014 11:00
    bulevar
    sinoc je pola sata pre udesa jedan "odgovorni" taxista na istom bulevaru vozio sa ugasenim svetlima, po kisi oko 80 na sat. bezbednost na nivou.
  • Malo putovao

    17.12.2014 10:48
    @Lajavi
    Bulevar Evrope je širi od auto puta, na takvim saobraćajnicama u ostatku Evrope je ograničenje 80 km/h.A policija skoro svaki dan stoji sa radarom, nekad sa jedne, nekad sa druge strane Bulevara Evrope.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.