Zrenjanin: Akva park u traktorskoj prikolici

Nekoliko omladinaca iz Mihajlova napravilo je bazen u traktorskoj prikolici kako bi se rashladilo u tropskim danima, s obzirom na to da u selu nema kupališta.
Nekoliko omladinaca iz Mihajlova napravilo je bazen u traktorskoj prikolici kako bi se rashladilo u tropskim danima, s obzirom na to da u selu nema kupališta.

Postali su i prava atrakcija kada je meštanin Mihajlova Ervin Laslo odlučio da prikolicu zakači za traktor i improvizovani akva park, kako su ga mladi nazvali, provoza od ovog sela do susednog Jankovog Mosta.

"Deca su sama napravila ovaj bazen. Komšija im je pozajmio prikolicu, dečaci su je obložili najlonom koji su kupili i sad imaju gde da se kupaju", ispričala je supruga Ervina Lasla.

Žitelji Jankovog Mosta kažu da su ih razdragane i domišljate mlade komšije iz Mihajlova prijatno iznenadile kada su se pojavile u njihovom selu.

"Bilo je zaista veselo. U tom momentu naišli su neki Francuzi, fotografisali su događaj, a klinci su ih prskali vodom", preneli su utiske meštani Jankovog Mosta.

Ovaj događaj bacio je akcenat na priču o tome kako se rashlađuju i gde se kupaju oni koji ne žive u Zrenjaninu, i kojima kupalište Peskara i gradski bazen nisu nadomak domova. Ako selo ima reku, šanse za vodeno rashlađivanje se povećavaju jer, iako plaže nisu registrovane, seljani su se uglavnom potrudili da ih kako tako urede i omoguće kupanje na Tamišu ili Tisi.

  • 21.07.2015 11:18
    Seljana za medalju. Afrika.
  • mrgudi

    20.07.2015 13:52
    Momci samo nastaviti tako. Zabava je prava a ne ovi sto hejtuju po ceo dan na netu
  • dule

    20.07.2015 13:20
    1) Pivo u rukama maloletnika - da, i? Šta vi kao maloletni niste pili pivo (ili nešto jače)?

    2) Somalija? Nikako. Meni je jasno da naši ljudi slabo putuju i da nemaju lična iskustva. Takođe mi je jasno i da se u Srbiji nekad bolje živelo u odnosu na okruženje. Ali prosečan Srbin i dalje živi bolje nego 60-70% stanovnika ove planete. Naravo, ne treba se time zadovoljavati i treba stremiti napretku, ali dragi moji, nemate vi pojma šta je Somalija.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina