FOTO: Pokušao da prenese dva kilograma marihuane u Mađarsku

F. K. (51) iz Ade uhapšen je zbog pokušaja da prenese više od dva kilograma marihuane preko mađarske granice.
Policija je uhapsila osumnjičenog prilikom kontrole na graničnom prelazu Đala zbog sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.
 
Policija je u pretincu ispred suvozača i ispod zadnjeg sedišta pronašla četiri kese sa dva kilograma i 271 gram marihuane.
 
 
Prilikom pretresa stana i drugih prostorija koje koristi osumnjičeni, policija je zaplenila još kilogram i 978 grama marihuane. 
 
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu priveden je tužiocu. Sudija za prethodni postupak odredio mu je pritvor do 30 dana.
  • Sedam

    06.09.2018 23:47
    Ja sam protiv uništavanja robe koja se potroši na granici. Podelite narodu, ima kome treba!
  • Narko propaganda

    06.09.2018 20:20
    Hteo čovek da se "leči"... preventivno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina