Inđija: "Energo Zelena" počela s primenom Akord ERP softvera

Fabrika "Energo Zelena" u Inđiji, uspešno je implementirala domaći Akord ERP softver.
Fabrika "Energo Zelena" u Inđiji, uspešno je implementirala domaći Akord ERP softver.

Akord ERP softver predstavlja rešenje za potpuno integrisanje poslovnih procesa i njihovo jednostavnije i uspešnije sprovođenje.

Ovaj informacioni sistem je u odnosu cene i kvaliteta uspeo da prevaziđe svetske softvere, zahvaljujući sveobuhvatnosti i fleksibilnosti. Proces implementacije sproveden je u dve faze.

Osim osnovnih robno-materijalnih i računovodstvenih procesa, obračuna ličnih dohodaka i vođenja osnovnih sredstava, za kompaniju "Energo Zelena" razvijen je niz funkcionalnosti specifičnih za njihovo poslovanje. Razvijeni su i implementirani specifični postupci nabavke sirovine, proizvodni postupak obrade sirovine, prodaje gotovih proizvoda kao goriva za proizvodnju energije, postupak transporta sirovine i gotovih proizvoda, kao i održavanja motornih vozila, mašina i ostale opreme koje se koriste u tehnološkom procesu.

- Implementacija poslovnih procesa kroz novi informacioni sistem Akord ERP predstavlja značajan korak u internom organizovanju kompanije i reorganizaciji poslovanja radi njegovog unapređenja. Fleksibilnost programa, jednostavnost korišćenja, lakoća dolaženja do potrebnih podataka, integrisanost kompletnog rešenja, mnogobrojnost i sveobuhvatnost izveštaja, kao i profesionalnost Akord konsultanata, dali su nam potvrdu da smo napravili dobar izbor - rekla je direktokar finansijsko-računovodstvenog sektora kompanije "Energo Zelena" Kristina Miličević.

"Energo Zelena" je belgijska firma koja posluje u oblasti zaštite životne sredine i bezbednosti.

  • Milutin

    04.11.2014 23:15
    Rasipanje
    Dok stranci kupuju naš softver za poslovanje, verovatno jer je jeftin, mi kupujemo preskup strani. Zašto je tako razmislite sami...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina