FOTO: Niko im ne veruje da su bliznakinje

Lusi i Marija Ajlmer, sestre iz Glostera u Engleskoj moraju da pokažu izvod iz matične knjige rođenih kako bi uverile ljude da su bliznakinje.
Lusi i Marija Ajlmer, sestre iz Glostera u Engleskoj moraju da pokažu izvod iz matične knjige rođenih kako bi uverile ljude da su bliznakinje.

Osamnaestogodišnjakinje su rođene u januaru 1997. godine. Njihova majka, Dona, koja je sa Jamajke, kaže kako je bila šokirana kad su se devočice rodile. "Bio je to šok jer nismo očekivali da budu različite boje kože", kazala je.

Devojke kažu da im mnogi prijatelji i poznanici ne veruju da su bliznakinje i da im traže dokaz. "Čak i kad se obučemo slično, niko nas ne doživljava kao sestre. Pored toga, veoma smo različite", kažu Lusi i Marija koje studiraju na različitim fakultetima. Marija studira pravo, a Lusi dizajn.

  • skep

    03.03.2015 10:41
    Šta se čudite, bila je luda žurka.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.