Tužila aviokompaniju za 5 miliona dolara jer nije mogla da gleda tv

Jedna putnica "Junajted Erlajnsa" tužila je ovu aviokompaniju i traži im 5 miliona dolara odštete jer joj, navodno, nisu dali da gleda televiziju tokom leta.
Jedna putnica "Junajted Erlajnsa" tužila je ovu aviokompaniju i traži im 5 miliona dolara odštete jer joj, navodno, nisu dali da gleda televiziju tokom leta.

Navodno, ona je platila za četiri sata gledanja tv programa, a kako kaže, odgledala ga je samo tokom poslednjih 10 minuta leta.

Ova putnica vraćala se za Njujork iz Portorika i za gledanje televizije doplatila je osam dolara na cenu karte. "Junajted erlajns" ipak tvrdi da njene tvrdnje nisu tačne, kao i da televizija i internet nisu dostupni na letovima van SAD-a, a ovoj putnici su predložili da povuče tužbu.

- Ova tužba je potpuno neosnovana. Mi izričito naglašavamo putnicima da ova usluga nije omogućena onima koji lete van teritorije Amerike - rekao je PR ove aviokompanije. Ova žena se ipak nada da će pobediti na sudu, a novac želi da podeli sa drugim oštećenim putnicima. Ipak, ne zna se ko se još pridružio njenoj tužbi.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.