FOTO: Upoznajte novu "barbiku": Angelicu roditelji ne puštaju samu iz kuće

Ruskinja Angelica Kenova proglašena je novom ljudskom barbikom. Za razliku od Valerije Lukyanove, ona je odgajana kao lutka od rođenja.

Ruskinja Angelica Kenova proglašena je novom ljudskom barbikom. Za razliku od Valerije Lukyanove, ona je odgajana kao lutka od rođenja.

Angelica ima 26 godina, ali još živi s roditeljima. Oni joj određuju šta će i koliko jesti, prave joj program vežbanja i kupuju joj odeću.

"Roditelji su me odgajili kao princezu i nikada me ne puštaju samu iz kuće. Ne smem ni sa momcima da se sastajem i nisam imala nikakva iskustva odraslih ljudi. Rezultat toga je da nisam prilagođena stvarnom životu, ja sam poput žive lutke", rekla je Angelica.

Roditelji su je oblačili kao barbiku još od rođenja, a na izlaske je išla uvek sa mamom. Ovo zvuči totalno bizarno s obzirom na to da ova dečija psihološkinja, balerina i manekenka često pozira polugola na fotografijama, a roditelji to odobravaju.

Svoj izgled barbike, kako tvrdi, postigla je prirodnim putem, bez plastičnih operacija. Na društvenim mrežama ima armiju obožavatelja. Obim struka joj je 50 centimetara, a nosi grudnjak veličine 32E.

"Uvek su mi kupovali najbolje igračke i slali na prestižne obrazovne ustanove. Uvek su me štitili od svega", rekla je dodavši kako ona nije izabrala ovaj stil života, već njena majka kada je Angelica imala samo šest godina.

Kako bi održala svoje telo "savršenim", trenira pet puta nedeljno po dva ili tri sata sa ličnim trenerom. Svim svojim fanovima, od kojih dobija veliki broj pisama, poručila je da se uvek smeu i vole sebe "jer je to tajna prirodne lepote".

  • 28.05.2015 12:25
    Ah, taj bolestan Zapad...
  • srki

    28.05.2015 08:50
    i nju i roditelje spaliti....boles' jbt....
  • xy

    28.05.2015 06:33
    Kako se to "prirodnim putem" postiže izgled Barbike? Vađenjem par rebara i silikonima? OK, od sada je to "prirodnim putem"...
    Uzgred, šta je tim roditeljima? Kakvi ludaci!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.