VIDEO: Već 12 godina jede kamenje

Liakuat Ali, 65-godišnjak iz Pakistana, zavisan je od jedenja kamenja.
VIDEO: Već 12 godina jede kamenje
Foto: Pixabay
Priznaje da mu je to omiljena hrana već 12 godina i da ne namerava da prestane s tim. Već ima svakodnevnu rutinu - usitni kamenje i žvaće ga poput najnormalnije namirnice, a dnevno pojede najmanje 150 grama. 
 
"Počeo sam da jedem kamenje pre 12 godina. Pretvorilo se u naviku i nemam nikakvih zdravstvenih problema zbog toga", kaže Liakuat. 
 
Tvrdi da su mu zubi u odličnom stanju i da nema razloga za brigu. Ali njegova porodica ipak brine i već godinama pokušava da ga odvikne od ove bizarne navike. 
 
Njegov najstariji sin priznaje da mu se ne sviđa to što tata jede kamenje, ali da ga je sad nemoguće odviknuti od toga. 
 
  • Sale

    25.08.2017 09:00
    heheh
    G***a su meksa matori.
  • cane liman

    22.08.2017 11:12
    ovaj kenja beton .
  • Maxa

    22.08.2017 10:25
    Prilog
    Ako može ja bi od priloga ljuti kečap!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.