Šef policije svima poslao božićnu čestitku sa golim ženama

Vlasti portugalskog grada Koimbre suspendovale su lokalnog šefa policije, koji je greškom svim zaposlenima u opštini poslao lascivnu božićnu čestitku, sa slikama oskudno odevenih žena i željama za dobrim seksualnim životom.
Vlasti portugalskog grada Koimbre suspendovale su lokalnog šefa policije, koji je greškom svim zaposlenima u opštini poslao lascivnu božićnu čestitku, sa slikama oskudno odevenih žena i željama za dobrim seksualnim životom.

Policijski šef Auklides Santos greškom je poslao kolegama prezentaciju u "pauer pointu" u kojoj im je poželeo srećan Božić, posle čega je usledio niz slika sa ženama koje nose čipku i bikinije.

"Dosta je neiskrenih i beskorisnih reči. Ono što vam želim iz dubine srca jeste da imate neverovatan seks, živite veselim i srećnim životom, mnogo radite i dobro zarađujete", piše na jednom od poslednjih slajdova prezentacije koju je prikazala portugalska televizija.

Opštinska vlast Koimbre zapošljava oko 1.500 ljudi. Šef policije je odmah poslao novu poruku u kojoj se izvinjava kolegama i upozorava ih da "postoji greška u pridodatom dokumentu", ali je bilo prekasno.

Vlasti su saopštile da je gradonačelnik odlučio da protiv šefa policije odmah pokrene disciplinski postupak, pošto je i sam dobio poruku sa sadržajem koji "nije u skladu sa ugledom ove gradske uprave".

Lokalna štampa prenosi da gradonačelnik Žoao Barbosa de Melo smatra da šef policije teba da dobije otkaz, jer je sporni dokument od 25 stranica poslao tokom radnog vremana i sa policijskog naloga elektronske pošte.

  • Andrija Šrek

    22.12.2011 14:56
    Lažni "moral"
    Pa ja stvarno, ali stvarno ne razumem u čemu je problem sa čestitkom!
  • LimanacNS

    22.12.2011 09:42
    Bravo
    To, šefe!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.