Prvi javni poljubac dve američke oficirke

Marisa Gaeta, podoficirka druge klase u američkoj vojsci, prva je žena u toj armiji koja je javno poljubila svoju devojku, podoficirku treće klase Sitlalik Snel.

Marisa Gaeta, podoficirka druge klase u američkoj vojsci, prva je žena u toj armiji koja je javno poljubila svoju devojku, podoficirku treće klase Sitlalik Snel.

Na pristaništu u Virdžinija Biču okupio se veliki broj ljudi da dočeka svoje najmilije koji su se posle 80 dana vratili iz misije u Južnoj Americi. Okupljeni su oduševljeno klicali kada je Marisa sišla s broda i poljubila Sitlalik. Posmatrači na doku nisu znali da će akterke tradicionalnog poljupca na doku biti dve lezbijke. Gaeta je ispričala da se pre povratka na obalu na brodu tradicionalno organizuje lutrija, a izvučenoj osobi pripada pravo "prvog zagrljaja i prvog poljupca".

"Lepo je što mogu da budem ono što jesam. Dugo smo ovo čekali", kaže Gaeta.

Njena partnerka navodi da je pre nekoliko dana saznala da je Marisa na lutriji dobila pravo prvog poljupca i da je poludela od sreće. "Malo sam bila nervozna, ali čekala sam na ovo od kada je otišla", rekla je ona.

U SAD je postojalo pravilo, koje je zabranjivalo devojkama i mladićima koji se otvoreno izjasne da ukoliko su lezbijke ili homoseksualci ali je ta praksa ukinuta u septembru ove godine.

  • Kapetan

    24.12.2011 16:05
    prve klase vam je na raspolaganju
    Bravo za podoficirke, a i celu posadu broda. Sjajna vest. Dugo sam je baš čekao, ali evo čekanje mi se isplatilo.
    Sad prstiće i spravice u rukice i žurka može da počne.

    Bravo još jednom ! ..... sjajna vest !



    ... baš mi je nekako ... drago .... sjajno !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.