Prva galerija za nudiste uskoro u Sremskoj Kamenici

Novosadski umetnik Robert Silberholz došao je na ideju da u Sremskoj Kamenici otvori galeriju u koju možete ući samo bez odeće.
Novosadski umetnik Robert Silberholz došao je na ideju da u Sremskoj Kamenici otvori galeriju u koju možete ući samo bez odeće.

U ovoj jedinstvenoj galeriji biće organizovane radionice i izložbe, ali samo za nudiste - kako umetnike, tako i posetioce.

Robert je došao na ideju da otvori galeriju ovakvog tipa dok je bio model večernjeg akta u Art klinici. Tada je shvatio da ima dosta Novosađana koji žele potpuno nagi da uživaju u kreativnim čarolijama, piše "24sata".

"Galeriju za nudiste pripremam već duže vreme. Skoro sve radove sam priveo kraju. Preostalo je još da uredim zidove i pod. U njoj će i zaljubljenici umetnosti moći da stvaraju nagi. Nudizam je stil života i najbolji je za ljude posle tridesetih godina, jer tada čovek počinje da se bavi sobom. Mislim da će nudisti imati mogućnost da se posredstvom kreativnih radionica odmore, uživaju i opuste. Reč je zapravo o jednom antistresnom programu za savremenog čoveka", objašnjava Silberholz za "24sata".

Ideja je da u galeriji budu organizovane radionice iz duboreza i slikanja za nudiste i da se nađe na turističkoj mapi Novog Sada.

  • darkwood

    19.10.2012 07:23
    :)
    Ko je video da Zveri idu u galerije? Vrhunac vizuelnih umetnosti za njih se nalazi u manastirima, na freskama! :)
  • ns

    18.10.2012 21:42
    ko ne zna Robetra pa može da spekuliše, ovaj čovek je luđi od ludosti i golišaviji danas nego kad se rodio, tanka je granica kažu ljudi ako će nekom uspeti tebi će, samo napred! PS. to ne znači da se vidimo tamo nego kad ponovo otvore gradsku kafanu pa ti siđi na pivo :)
  • Novonasađeni

    18.10.2012 18:10
    brže
    Ma j...š zidove i pod.Otvaraj.Ofarbaće to posetioci.Obezbedi samo mir,kako bi "umetnici" mogli nesputano da "rade".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.