VIDEO: Muškarci osetili porođajne bolove

Dva holandska voditelja odlučila su da iskuse kontrakcije koje svaka žena ima pred porođaj kako bi dokazali da su žene slabiji pol i da je to razlog zašto tako teško podnose bolove prilikom porođaja.
Dva holandska voditelja odlučila su da iskuse kontrakcije koje svaka žena ima pred porođaj kako bi dokazali da su žene slabiji pol i da je to razlog zašto tako teško podnose bolove prilikom porođaja.

U svojoj emisiji "Zamorčići" Denis Storm i Valerio Zena rade svakakve ludorije, a u poslednjoj su odlučili da iskuse bolove porođaja.

Otišli su jednu kliniku u Holandiji gde pomoću elektro stimulacija svako može osetiti koliko zaista boli porođaj. Iako sama simulacija traje samo dva sata, za razliku od pravog porođaja koji može potrajati i dva dana, obojica su zaključili da je to jedno od najbolnijih iskustava koji su imali.

Pre početka eksperimenta obojica su sa podsmehom pitali medicinske sestre da li će možda i oni vrištati i psovati kao što to rade žene. I nasmejali su se kad su im sestre rekla da je to zagarantovano.

Kao i pri pravom porođaju, krenuli su sa blagim kontrakcijama, čiji bol su njih dvojica prikrili smejanjem, međutim kada je prošlo izvesno vreme i kada su počeli bolovi kontrakcija pred sam porođaj, njih dvojica su vrištali, skakali i stiskali jastuke.

Na kraju obojica su se složila da je celokupno iskustvo jednako mučenju i zapitali se da li žele da i njihove žene prođu kroz takvo jedno iskustvo.

  • novosadjanin

    19.01.2013 14:27
    odgovor na @Ns
    Sramotame je kao novosadjanina sto je moj sugradjanin, stanovnik Novog Sada, koji se propagira kao multikulturalan i tolerantan, vredja pripadnika neke verske zajednice.

    S obzirom da je komentar odobren od strane radija, na zalost, i moj multikulturalni radio postaje ne-tolerantan.

    Siroti Ns-u i ovim 52 lajkerijam (do 15:23h).
    Ovo nije moj Novi Sad, sigurno ste sva 53-ica dodjosi koji nemate veze sa Novim Sadom.

    Zbog vas takvih moj Novi Sad gubi tolerantnost, ali nema veze, popravicete se nadam.

    E, siroti sugradjani, siroti :(
  • jaca

    18.01.2013 22:09
    priznanje
    Ovo je pozitivno priznanje zenama, postoje bolovi koje musko moze da izdrzi,ali i bolovi koje samo zene mogu izdrzati, a ne priznaje se.HVALA
  • ns

    18.01.2013 15:30
    Kada bi se neko od nas muškaraca odlučio na ovaj čin u Srbiji, pukovnik Amfilohije Radović bi nas se odrekao preko kurira! :) Šalu na stranu, smatram da je ovo extra fer prema ženama. I to minimum minimuma. Još im ostanemo dužni jbg. Juče sam baš gledao na diskaveriju one likove što ispituju "mitove". Testirali su grupu žena i grupu muškaraca koliko dugo mogu da drže potopljenu ruku do lakta u posudi punoj ledene vode. Žene koje su rađale prirodnim putem su izdržale pune tri minute što je inače bio limit testiranja. A mi muškarci posle 15 sekundi počeli da jaučemo i zapomažemo :D Pozdrav svim ženama i svaka čast na čvrstini. Ako ćemo iskreno, često imate veća "muda" od nas muškaraca. Ali... http://www.youtube.com/watch?v=iopBKFUuKV4

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.