FOTO: Zombi-mede kao poklon za Dan zaljubljenih

Umetnik Filip Blekmen dizajnirao je zombi plišane medvediće koji su idealni za plašenje dece i odvikavanje od plišanih igračaka.
Umetnik Filip Blekmen dizajnirao je zombi plišane medvediće koji su idealni za plašenje dece i odvikavanje od plišanih igračaka.

Zombi medvedi se prodaju po  ceni od 50 dolara po komadu, a prema rečima dizajnera, mogu poslužiti i svima onima koji moraju da budu budni celu noć.

"Dovoljno je samo da ih pogledate i nema vam spavanja. Pokazao sam svojoj mlađoj sestri njenog omiljenog medvedića u mojoj kreaciji. Samo je vrisnula i pobegla u sobu", kaže Blekmen.

Ovi medvedići se prodaju "k'o ludi" pred Dan zaljubljenih, i to ih pre svega kupuju žene, a ko želi, ovom umetniku može poslati sopstvenog medvedića i listu "povreda", i Blekmen će napraviti zombija po želji.

  • Vlatka

    06.02.2013 07:50
    ????
    Ne mogu zaista da verujem da se neko oduševljava ovakvim stvarima...ili sam ja iz nekog drugog vremena??? Bolesnik, a oni koji se oduševljavaju time još bolesniji!!! 50 dolara može valjda da se potroši da bi se iskazala ljubav, pažnja..., a ne gadosti. Užas!
  • Aleksandar

    04.02.2013 21:59
    Predivno
    Po meni su bolesni oni kojima se ove lutke ne dopadaju, tj. oni koji ne razumeju umetnost. Moja zena bi se odusevila kada bih joj ovo poklonio za dan zaljubljenih. Moj sin je upravo izjavio da nikad nista lepse nije video. Kaze da su ove mede lepse cak i od svinjokolja.
  • VV

    04.02.2013 18:15
    :)
    Uf ...sto nema kod nas da se kupe :)

    Pozdrav svim ljubiteljima horora i onima koji vide njegovu intelektualnu stranu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.