Osam nedelja društvenog rada zbog bacanja flaše

Čovek koji je bacio plastičnu flašu na stazu tokom Olimpijskih igara u Londonu 2012. kažnjen je sa osam nedelja društvenog rada.
Čovek koji je bacio plastičnu flašu na stazu tokom Olimpijskih igara u Londonu 2012. kažnjen je sa osam nedelja društvenog rada.

Ešli Gil-Veb će biti pod elektronskim nadzorom i neće moći da izlazi između 19.00 i 7.00.

Okružni sudija Vilijam Ešvort rekao je danas da je Gil-Veb "ukaljao duh igara" tako što je pokušao da izbaci iz takta rekordera i šampiona Juseina Bolta pred trku na 100 metara, 5. avgusta. Sprinter sa Jamajke, koji je osvojio zlato sa vremenom od 9,63 sekunde, rekao je da nije primetio ništa, niti da je čuo uvrede.

Gil-Veb pati od bipolarnog poremećaja, a na sudu je proglašen krivim za preteće, uvredljivo i nedolično ponašanje i kršenje javnog reda.

  • 05.02.2013 08:28
    super zakon
    Ovakav zakon uvesti i kod nas da vec jednom mi normalni gradani odahnemo.
  • janko

    04.02.2013 20:50
    a ovde?
    da ima ovakvih presuda ulice bi nocom bile prazne

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti