Bivši basista KUD Idijota poručio Mamiću šta misli o njemu

Bivši basista KUD Idijota i urednik portala "Regionalexpress.hr" Nenad Marjanović, poznatiji kao Dr Fric, na interesantan način ispratio je konferenciju za štampu posle utakmice zagrebačkog Dinama, na kojoj je trener Jurčić posvetio bod predsedniku Zdravku Mamiću, "koji je proživljavao teške trenutke u pritvoru".
Bivši basista KUD Idijota i urednik portala "Regionalexpress.hr" Nenad Marjanović, poznatiji kao Dr Fric, na interesantan način ispratio je konferenciju za štampu posle utakmice zagrebačkog Dinama, na kojoj je trener Jurčić posvetio bod predsedniku Zdravku Mamiću, "koji je proživljavao teške trenutke u pritvoru".

Bivši basista KUD Idijota i urednik portala "Regionalexpress.hr" Nenad Marjanović, poznatiji kao Dr Fric, na interesantan način ispratio je konferenciju za štampu posle utakmice zagrebačkog Dinama, na kojoj je trener Jurčić poltronski posvetio bod predsedniku Zdravku Mamiću, "koji je proživljavao teške trenutke u pritvoru".

Posle ovog događaja, Dr Fric je i obrazložio svoj potez. "Želeo sam Mamićevim poltronima pokazati kako je neugodno kada njihov gazda i gazda HNL-a sve nabija na k***, a a niko ne sme pisnuti, e vidite mene taj Mamić vređa već dvadesetak godina. Da se Jurčić nije uhvatio Mamića i da se držao utakmice ništa mu ne bih rekao. Ko su ti Mamići? Pa oni su uvreda za sredinu iz koje dolazim i ako ga hiljade ljudi svaki vikend proziva da odstupi, zašto bih ja slušao Jurčićevo dizanje spomenika jednom redikulu. Mene ne može impresionirati njegov novac", rekao je Nenad Marjanović posle konferencije.

Fric je bio član legendarnog benda od 1985. godine, a zahvaljujući njegovom poslu noćnog čuvara u ludnici, bend je došao do mesta za probe - ostalo je istorija. Grupu je napustio krajem 1999. godine, i posvetio se novinarstvu na radiju i televiziji. Pokrenuo je potom istarski magazin regional, zatim i portal "Regionalexpress.hr"

  • ČOKI

    18.03.2013 15:16
    Tako CARE
    Fric je čovek . Ili kako negde kažu ČOVEČINA .
    Poštovanje !
  • Kongresmen Politbiroa

    17.03.2013 20:00
    Covek u dusi
    Hvala u ime svih nas iz 60 i neke koji vas i danas slusmo
  • Baltazar

    17.03.2013 13:58
    To nije car
    To je carina! :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.