VIDEO: Seksi žitarice

Zaboravite na burek, sendviče, kajganu za doručak, stigle su "Seksi žitarice" (Sex Cereal).
Zaboravite na burek, sendviče, kajganu za doručak, stigle su "Seksi žitarice" (Sex Cereal).

"U mešavini za muškarce nalaze se polen, borovnice, semenke bundeve, crni susam, pšenične klice, voda, sok od jabuke, kakao, goji bobice, kokos, a u onom za žene ovas, zob, sojin protein, brusnice, sok od jabuke, goji bobice, kakao, kokos, semenke suncokreta i lana, badem i đumbir", kaže tvorc "Seksi žitarica" Kanađanin Piter Erlik, koji tvrdi da ovaj doručak ne rade odmah, već na libido deluju malo odloženo.

"Konsultovao sam nutricioniste i došao do mešavine žitarica i ostalih sastojaka koje pomažu u balansiranju nivoa hormona i jačanju seksualne želje. Ali, to ne znači da će erekcija nastupiti 20 minuta nakon doručka", kaže Erlik za "Toronto san" i dodaje da je na ideju da napravi seksi žitarice došao nakon obilaska Sajma hrane za vegane.

"Shvatio sam da je sve što se nudi tako dosadno, hteo sam da napravim nešto novo i zanimljivo u industriji zdrave hrane."

Erliku je sada cilj da potrošačima objasni da se radi o ozbiljnom, zdravom, proizvodu, ne o šali sa lascivnom konotacijom.

Jedna kutija košta oko 10 kanadskih dolara, i za sada može da se kupi samo u Kanadi.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.