Unajmio trojicu da mu macolama polupaju skupoceni maserati

Vlasnik Maseratija, čija je cena skoro pola miliona dolara, bio je ljut na tamošnjeg preprodavca automobila od kojeg je kupio skupoceni četvorotočkaš.

Vlasnik Maseratija, čija je cena skoro pola miliona dolara, bio je ljut na tamošnjeg preprodavca automobila od kojeg je kupio skupoceni četvorotočkaš.

Muškarac po imenu Vang odlučio se na ovaj korak nakon što su mu, kako je kazao za kineske medije, pokvarene delove na Maseratiju zamenili polovnim.

Nakon što su ga iz firme kojoj je za automobil platio 423.000 dolara demantovali, vlasnik je odlučio unajmiti trojicu muškaraca koji su macolama uništili limariju i prozore na Maseratiju. Sve ovo dešavalo se na Međunarodnom sajmu automobila, pred nekoliko desetina novinarskih ekipa.

"Nadam se da će strani proizvođači automobila naučiti da Kinezi moraju dobiti uslugu kakvu su zaslužili", kazao je Vang.

Maserati je jedan od luksuznih proizvođača automobila koji su popularni u Kini. Povodom ovog slučaja oglasilo se i zastupništvo ove italijanske kompanije. "Veoma nam je žao što je naš kupac na takav način odlučio prekinuti razgovore i saradnju", kazao je predstavnik zastupništva.

Ovo nije prvi put da kupci izražavaju svoje nezadovoljstvo uslugama automobilskih predstavništava. Pre dve godine, biznismen Han Nan unajmio je jednog muškarca da uništi njegov 750.000 dolara vredan Lambordžini. Navodno, bio je razočaran mehaničarima koji nisu mogli popraviti kvar na motoru automobila.

  • mika

    18.05.2013 05:41
    bahatost
    Ljudi u kini gladuju on razija 500000 dolara na ulici, neka mu bog oprosti...
  • 17.05.2013 11:27
    @nivo
    ni govora o agresivnosti. Ovde se radi o klasičnoj osveti za malverzacije kojima se bave posrednici u prodaji. Ovim je naneta mnogo veća šteta u vidu izgubljene dobiti proizvodjača i prodavca vozila.
  • nivo

    17.05.2013 09:29
    agresivnosti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.