VIDEO: Tek rođeni blizanci se čvrsto uhvatili za ruke

Fotografija tek rođenih blizanaca iz Španije koji su se nekoliko trenutaka po rođenju čvrsto uhvatili za ruke ovih dana osvaja srca širom sveta.
Fotografija tek rođenih blizanaca iz Španije koji su se nekoliko trenutaka po rođenju čvrsto uhvatili za ruke ovih dana osvaja srca širom sveta.

Dečaci Daniel i Maria Diez na svet su došli 9. januara, a fotografija koju je napravila jedna od medicinskih sestara u Kliničkom centru Guipuzcoa u Španiji, tek poslednjih dana je postala pravi hit na društvenim mrežama.

Svi su složni u oceni da je u pitanju retko dirljiv i sladak prizor, a lekari objašnjavaju da je braću na to naveo instinkt jer su devet meseci delili životni prostor u maminom stomaku.

Kao što je slučaj i sa ostalim blizancima, dosta su se vezali jedan za drugog i spoznaja da onog drugog nema blizu odmah je u njima izazvala nezadovoljstvo i potrebu da se pronađu.

  • Duda

    20.05.2013 15:27
    oni što su kinuli u isto vreme su najbolji

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.