VIDEO: Devojčica od koje ćete se naježiti

Amira Viligagen ima samo devet godina, međutim njen glas zvuči kao da iza sebe ima uspešnu dugogodišnju karijeru operske pevačice.
Amira Viligagen ima samo devet godina, međutim njen glas zvuči kao da iza sebe ima uspešnu dugogodišnju karijeru operske pevačice.

Naime, malena Amira je ostavila žiri holandske verzije rijalitija "Ja imam talenat" u šoku, nakon što je otpevala Pučinijevu operu "O mio bambino caro".

Amira je dodatno iznenadila članove žirija kada je rekla da nikada nije imala časove pevanja, već je svoje pevačke veštine razvijala slušajući snimke sa Jutjuba.

  • Huncut

    28.10.2013 19:45
    Jako lepo...;)
  • Anna

    28.10.2013 16:34
    Neverovatno
    Prosto neverovatno, bravo devojcice. Sva sam se najezila. Pred tobom je fenomenalna karijera. Slusala sam je i skoro da nisam ni trepnula. Sve najbolje devojcice.
  • NN

    28.10.2013 14:40
    Bravo
    Stvarno sam se naježila !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.