Tužilaštvo traži zatvor za pijanistkinju zbog buke

Tužilaštvo u španskom gradu Đironi tražilo je 20 meseci zatvora za koncertnu pijanistkinju koju je tužio sused zbog višegodišnjeg "zvučnog zagađenja".

Tužilaštvo u španskom gradu Đironi tražilo je 20 meseci zatvora za koncertnu pijanistkinju koju je tužio sused zbog višegodišnjeg "zvučnog zagađenja".

Tužiteljka Ema Ruis rekla je da profesionalna pijanistkinja Laia Martin treba da ide u zatvor 16 meseci zbog zagađenja i još četiri zato što je susedu nanela "psiholšku štetu".

Ruis je tražila i da se pijanistkinji zabrani da profesionalno svira klavir šest meseci.

Slučaj je u Španiji izazvao podsmeh i nevericu zbog predložene kazne. Očekuje sa da sudija izrekne presudu za dve nedelje.

  • 16.11.2013 12:01
    Ajde da se menjamo - pijanistkinja nek dodje u moj komsiluk, a moj komsija koji slusa 'pozdravi, zelje, cestitke' nek ode u Spaniju.
  • Gillan

    16.11.2013 10:34
    Jos jedan jahac Apokalipse... :D
  • 16.11.2013 10:30
    Procitah naslov i pomislih da se odmosi na drzavu Srbiiju...ali prevarih se...To se nece dogoditi kod nas ni za 200 godina!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.