Čeh opljačkao banku, vratio dug, pa se predao policiji

Jedan sredovečni Čeh je u Pragu opljačkao banku, javio se potom policiji da ide samo da vrati dugove, a zatim je sam došao u policiju i predao se, kako je i obećao.
Jedan sredovečni Čeh je u Pragu opljačkao banku, javio se potom policiji da ide samo da vrati dugove, a zatim je sam došao u policiju i predao se, kako je i obećao.

Sredovečni muškarac bez maske strpljivo je početkom ove sedmice sačekao red pred šalterom jedne banke na periferiji Praga, bez reči pružio službenici papirić s porukom da mu da novac, da u torbi ima pištolj i da neće oklevati da ga upotrebi.

S nekoliko hiljada evra mirno je napustio banku i deset minuta kasnije telefonirao u policiju da objasni razlog pljačke i da najavi da će sam doći da ga uhapse.

"Zli ljudi su ga pokrali, a dobri su mu pozajmili novac. Rekao je da ne vidi zašto bi ti dobri bili oštećeni zbog tih zlih. Želeo je da vrati dug, a nije našao drugi način do da opljačka banku", kazao je portparol policije Tomaš Hulan.

Za pljačku banke kazna je do deset godina zatvora.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.