Istovario kuću pod hipotekom ispred banke

Bugarin je dao poslednji novac da bi srušio svoju kuću u kojoj živi s porodicom i istovario šut ispred banke od koje je uzeo kredit.
Neimenovani Bugarin je dao poslednji novac da bi srušio svoju kuću u kojoj živi s porodicom i istovario šut ispred banke od koje je uzeo kredit.

Kuća ovog Bugarina bila je pod hipotekom, a porodica više nije imala sredstava da plaća kredit. Zemljište na kojem je bila izgrađena kuća nije bilo uključeno u hipoteku, pa je porodica odlučila da sruši kuću i preda je banci. Kada su razrušili kuću, sav otpad i građevinski materijal su utovarili u kamion i prevezli kuću u rasutom stanju u grad Teteven, gde je na kuću stavljena hipoteka.

Na kraju su još odlučili da se narugaju bankarima, te su ušli u banku plačući i moleći da im ne uzimaju kuću i da naprave izuzetak. Direktor banke je bio kategoričan rekavši im kako ne može da pravi ustupke, nakon čega je ovaj Bugarin istovario šut pred banku i nalegao na trubu da pozdravi direktora banke, prenose mediji u regionu.

  • 100%Taksista

    16.12.2013 11:20
    Srbija
    90% naroda Srbije nije svesno reči HIPOTEKA. Kada ovako završe ZNATI ČE.
  • Boki Ns

    16.12.2013 06:41
    Šta ti je...
    ...EU!
  • Vlada

    15.12.2013 20:17
    ...
    Alal vera ovom Čoveku!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti