Novosađanin prodaje tenk preko oglasa?

Novosađanin registrovan pod imenom Slavko putem oglasa na sajtu Oglasi.rs prodaje tenk.
Novosađanin registrovan pod imenom Slavko putem oglasa na sajtu Oglasi.rs prodaje tenk.

"Prodajem ili menjam tenk T-55 ruske proizvodnje za Golfa 4 ili neku sumu novca, po dogovoru. Pozvati isključivo između 8:00 i 14:00 sati. Slavko", napisao je vlasnik u svom oglasu, a objavio je i fotografiju tenka koji prodaje.

Da li je ovaj oglas zaista verodostojan, nije poznato, ali je sigurno privukao pažnju, s obzirom da je skupio skoro 800 pregleda. Oglas je objavljen 25. decembra 2013. godine.

  • Chris

    06.04.2014 21:34
    Ljudi, pa da li je iko od vas gledao Drzavni posao?
  • Vlada

    08.01.2014 09:07
    Ako je to ova slika, to je onaj tenk ispred Muzeja savremene umetnosti, ne znam kako niste provalili, vi sa R021 obično prvi provalite te lokalne fore :)
  • 07.01.2014 21:54
    Svi danas nesto prodaju
    Sto ne volem nepotpune oglase ,te koje godiste te boja ,jel bio lupan ,kolko kubika ima motor ,potrosnje goriva ,kakva je limarija,jel ima navigaciju cd podizace poklopca ,kakvo je punjenje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.