VIDEO: Muškarci koji se oblače kao ženske lutke

Britanci su snimili dokumentarnu emisiju o muškarcima koji uživaju u svom fetišu oblačeći se kao ženske lutke, nastojeći tako da postanu sopstvena fantazija idealne žene.
Britanci su snimili dokumentarnu emisiju o muškarcima koji uživaju u svom fetišu oblačeći se kao ženske lutke, nastojeći tako da postanu sopstvena fantazija idealne žene.

Lutke su tajno udruženje muškaraca koji vode dvostruki život. Postoji na hiljade naizgled običnih, porodičnih muškaraca koji u slobodno vreme uživaju navlačeći na sebe gumena odela i maske, ali većina njih ovaj fetiš čuva isključivo za sebe i veoma je teško, uglavnom nemoguće, saznati ko se krije iza maske.

Ovaj dokumentarac duboko zadire u privatnost osoba koje troše sate i novac da bi stvorili svoj gumeni alter ego.

Jedan od učesnika emisije je 70-godišnji Robert koji objašnjava zašto uživa u svom hobiju. On je poslednjih šest godina svaki slobodan trenutak posvetio svom drugom životu u kome postaje Šeri.

"Zamislite predivnu ženu kako korača ulicom. Tako i vi odjednom postajete lepa osoba i privlačite pažnju, a pažnja je nešto što nisam imao u životu – izjavio je Robert.

Iako se svom hobiju godinama posvećivao u velikoj tajnosti, odlučio je da Šeri izvede u javnost, na okupljanje živih lutaka u Mineapolisu. Glavni organizator okupljanja je Džon, odnosno Dženifer, koji je privatno viljuškar i otac šestoro dece.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.