Besplatno jeo godinu dana u VIP delu aerodroma

Kada se vozite prvom klasom, na aerodromu vam je obezveđeno VIP odeljenje u kome možete da se odmorite, zabavite i jedete besplatno.
Kada se vozite prvom klasom, na aerodromu vam je obezveđeno VIP odeljenje u kome možete da se odmorite, zabavite i jedete besplatno.

Čovek, kome nije otkriven identitet, kupio je kartu prve klase kineske "Eastern Airlines" kompanije, otišao u VIP zonu na "Ksian" aerodromu u Šanksiju i pojeo prvoklasan obrok pre leta. Međutim, čovek se nakon obroka "predomislio", pomerio svoj let za sledeći dan i vratio se kući.

Sledećeg dana, ovaj putnik sa stilom se ponovo pojavio na aerodromu sa novom kartom prve klase i, uputio se u VIP zonu na ukusan obrok pre zakazanog leta. Kada je došlo vreme da krene na avion on je ponovo odložio let i vratio se kući.

Fascinantno je da je ovaj jednostavni trik uspeo da izvede preko 300 puta tokom iste godine i na taj način svaki dan obezbedio sebi luksuzan obrok, a najbolja stvar sledi na kraju. Kada su iz avio kompanije počeli da istražuju njegov slučaj, čovek je prosto otkazao svoju avionsku kartu čija cena mu je u potpunosti refundirana.

  • Bojler

    29.01.2014 20:48
    ...redovan obrok
    Genijalac !
  • 29.01.2014 15:41
    alal vera care ...
  • 29.01.2014 12:03
    Rođen za direktora Urbanizma u NS!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.