FOTO: Čudni prizori u Sočiju pred ZOI

Olimpijske igre u Sočiju počinju za dva dana, novinari su već počeli da stižu, ali hoteli još uvek nisu pripremljeni za olimpijske goste.
Olimpijske igre u Sočiju počinju za dva dana, novinari su već počeli da stižu, ali hoteli još uvek nisu pripremljeni za olimpijske goste.

Hotelska soba koja se raspada

Putinova slika na noćnom stočiću

Mnogi novinari koji su pristigli u Soči doživeli su u svojim hotelima prava iznenađenja. Fotografije detalja iz hotelskih soba kojima se nisu nadali, preplavile su Tviter.

Neki novinari su ovo videli kao neobično, ali se to praktikuje da se ne začepi wc

Žuta "česmovača"

Ima tu svega, od uputstva da se toaletni papir nakon upotrebe ne baca u wc šolju nego u kantu za smeće (što i nije ništ aneobično za sve oni koji su barem jednom bili naletovanju u Turskoj ili Grčkoj), do smeđe vode koja teče iz slavina.

Otvoren šaht nasred trim staze

Stolice kod pisoara za...publiku?

Inače, samo je šest od devet hotela za novinare u mogućnosti da primi svoje goste. Hoteli još uvek nisu potpuno izgrađeni, a neki novinari su posvedočili da u hotelima u kojima su smešteni, ima i pasa lutalica.

Zabranjeno pecanje u wc šolji

Čudan, čudan natpis

Praktično i logično

  • @ns ja

    16.02.2014 22:37
    bas tako
    Bravo za komentar
  • Dejan

    06.02.2014 17:54
    Rusofilima
    Da vi zaista cenite i volite ruski narod, njihov jezik i kulturu, ne biste ih branili bezuslovno i od svih kritika na njihov račun. Rusi su "dali" nebrojeno mnogo svetskih naučnika i umetnika (književnika, muzičara,...) i nikakvi "napadi" i "zavere" protiv njih ne mogu da umanje taj doprinos. Samim tim, vaša jalova odbrana im je nepotrebna.
    Već duže vreme rusko društvo je u moralnoj krizi (kao i srpsko, uostalom), kriminalizovano je, a vlast im je duboko korumpirana. To su činjenice. Za zimske olimpijske igre u Kanadi, pre nekoliko godina, domaćini su potrošili oko 6 mlrd dolara (američkih) i, iako su pritom štedeli koliko su mogli, bili su odlični domaćini i nije bilo puno propusta sličnih onima sa fotografija iznad. Rusi su potrošili 51-u milijardu! Skoro 8,5 puta više! U bilo kojoj uređenoj državi manje bi potrošili i da su na početku imali pustaru na mestu izgradnje.
    Ne, ovo je rezultat nestručnosti, korupcije i nesposobne vlasti. Nikakva zavera, rusoljupci.
  • 06.02.2014 12:18
    Ovo je fenomenalno...
    Kako se svi trude da opljuju nase vekovne prijatelje Ruse, e pa nije vam uspelo placenici... Samo ih pljujte to je jedino sto mozete, nista ih ne moze zaustaviti. SLAVA RUSIJI! SLAVA SRBIJI! DRUSTVO RUSKO-SRPSKOG PRIJATELJSTVA!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.