Zarobljeni u avionu Rajanera bili satima bez vode i hrane

Besni putnici zarobljeni u Rajanerovom avionu pozvali su u pomoć policiju nakon što su satima bili bez vode i hrane.
Besni putnici zarobljeni u Rajanerovom avionu pozvali su u pomoć policiju nakon što su satima bili bez vode i hrane.

Let FR8347 koji je trebao trajati oko 2 sata i 20 minuta pretvorio se u pravu agoniju i pre nego je počeo.

Više od 100 putnika, među kojima i dece, ostalo je zarobljeno skoro četiri sata u avionu čije je poletanje iz Stansteda za Porto odloženo. Umorni i gladni, molili su od osoblja hranu i vodu i paljenje klima uređaja, ali oni su odbili njihov zahtev.

Kako su sati odmicali, putnici su postajali sve nervozniji, a neki od njih sukobili su se s kabinskim osobljem. Mnogi su pokušavali dozvati policiju, a jedan putnik tvrdi da je uputio čak 50 poziva. Na kraju, kapetan je otvorio vrata aviona, a putnici su mogli čekati poletanje na terminalu. Nakon 11-satnog kašnjenja, avion je napokon poleteo za Porto.

Incident se dogodio samo nekoliko nedelja nakon što je direktor Rajanera Majkl O' Liri rekao kako kompanija sve bolje tretira svoje putnike. Nakon što je video snimak događaja osvanuo u javnosti Rajaner se izvinio putnicima uz tvrdnju da su im bili osigurali vodu, te da je i sam kapetan zvao policiju.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.