VIDEO: Snimio agente za nekretnine koji su njegovu kuću koristili za seks

Ričard Vajner iz Nju Džersija, vlasnik kuće koju su dvoje ageneta za nekretnine - Ričard Lindzi i Džejnmeri Felan - koristili za seks, snimio je to i objavio na internetu.

Ričard Vajner iz Nju Džersija, vlasnik kuće koju su dvoje ageneta za nekretnine - Ričard Lindzi i Džejnmeri Felan - koristili za seks, snimio je to i objavio na internetu.

Ispostavilo se i da su Lindzi i Felan za kuću tražili preteranu cenu kako bi odbili kupce i što duže sačuvali svoje "ljubavno gnezdo". Iznervirani kućevlasnik je agente najpre prijavio policiji koja ih je uhvatila na delu i potom ih je tužio zbog kršenja poslovne etike i izneverenog profesionalnog poverenja.

Sada je, međutim, rešio i da snimke seksa prodavaca u svom krevetu pusti u javnost. Vajner i supruga traže odštetu za kršenje privatnosti, za pretrpljeni duševni bol, za kršenje ugovora i povredu privatne svojine, jer je Lindzi bez njihovog znanja napravio duplikat ključa. Lindzi i Felanova su uzvratili tužbom da je kućevlasnik pokušao da ih ucenjuje snimljenim video-materijalom, zahtevajući čak 1,5 miliona dolara.

U svakom slučaju, sigurno je da su Lindzi i Felanova povredili poslovnu etiku, odnosno etički kodeks Nacionalnog udruženja trgovaca nekretninama SAD, koji predviđa da se "vlasnik ne sme namerno dovoditi u zabludu u pogledu tržišne vrednosti nekretnine". Lindzi je, inače, Vajnera dve godine obmanjivao obećanjima da če mu kuću prodati za 650.000 dolara, što je očigledno bilo previsoka cena.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.