Svinja u beogradskom autobusu?

Grupa na Fejsbuku "Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva" postavila je na svojoj stranici fotografiju starijeg čoveka koji drži svinju pored sebe u autobusu.
Grupa na Fejsbuku "Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva" postavila je na svojoj stranici fotografiju starijeg čoveka koji drži svinju pored sebe u autobusu.

Kako piše u opisu, fotografija je nastala u autobusu na liniji 15 koja saobraća od Zemuna do Zelenog venca, a neki se u komentarima pitaju da li je svinja imala Bus Plus karticu.

Ova scena neodoljivo podseća na film "Ko to tamo peva" u kome se upravo svinje pojavljuju u autobusu.

  • Psihijatar

    25.03.2014 19:30
    Pa to je Srbija. Ko je ostao tamo da zivi vise ne primecuje slicnosti sa braCkim Avganistanom.
  • Vlada

    25.03.2014 17:35
    ...
    Sirota životinja pored toliko bolesne stoke.
  • bora

    25.03.2014 15:05
    Vozi Misko :-)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.