Većina ljudi bi spavala sa šefom zarad povišice

Ako varate svog partnera, već ste prešli granicu, što znači da ste spremni da pređete i još neku, upozoravajući su rezultati ankete.
Ako varate svog partnera, već ste prešli granicu, što znači da ste spremni da pređete i još neku, upozoravajući su rezultati ankete.

Dve trećine onih koji varaju svoje partnere spremno je da spava sa šefom ako bi im to pomoglo da napreduju u poslu, dobiju veću platu...

Sajt za upoznavanje Viktorija Milan na kome je anketa rađena posećuju i muškarci i žene, a čak 67 odsto njih reklo je da je spremno na seks sa šefoma ako bi im to donelo "rast plate ili unapređenje".

Čak 42 odsto učesnika već je imalo aferu sa šefom ili kolegom na poslu, a 81 odsto je flertovalo sa nekim od njih.

Ipak, 82 odsto njih je reklo da ovo i nisu tako čista posla te da su svesni rizika koji sa sobom nosi "muvanje na poslu" i da im veću štetu može naneti prevara sa nekim s posla nego prevara sa nekim sa strane.

  • Plawuscha

    30.03.2014 00:58
    Ja ne spavam sa šefovima. Uvek sam budna.
  • sonja

    29.03.2014 12:09
    Ja bih mog šefa za džabe...Čak bi mu i predložila da mi odbije od plate ...
  • likota

    28.03.2014 17:34
    Ja vec "odradio " sheficu par put i dzaba....
    Slaba vajda... Kaze nisi los al gazda nema para...
    Ja, sta cu...?!
    Tuga....:(

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.