FOTO: Imendan devojčice oduševio fanove "Igre prestola"

Fotografije imendanske zabave jednogodišnje Eme oduševile su sve fanove hit serije "Igra prestola".
Fotografije imendanske zabave jednogodišnje Eme oduševile su sve fanove hit serije "Igra prestola".

Naime, njeni roditelji napravili su pravi pravcati tron ne koji je sela slavljenica u društvu dve mačke.

Eric i Lisa Čang za Mashable su rekli kako je njihova verzija popularne serije totalno prikladna za malenu Emu jer su se trudili da izbegnu sav neprimeren sadržaj kojim ova serija obiluje.

"Njena zabava su uglavnom drvene igračke, dečje pesmice i knjige", govori Erik objašnjavajući kako njegova ćerka još nije fan serije.

  • Novosađanin

    12.06.2014 07:38
    Nikad nisam razumeo.
    zasto se ljudi toliko loze ili poistovecuju sa likovima iz serija, pevacima, bilo kojom poznatom ličnošću? Zasto postavljaju na Face slike glumaca ii glumica na koje misle da liče? Više puta se dokazalo da su priicno popularne poznate licnosti iz sveta filma i muzika u privatnom zivotu obični alkoholicari i zavisnici...
  • 11.06.2014 07:36
    Dobra fora:-)
  • qwertz

    11.06.2014 04:12
    Da ne bude zabune
    U univerzumu Igre prestola (Pesma leda i vatre) imendan je rođendan. To jeste dan kada si rođen, samo ze zove imendan, a zapravo nema veze sa svecima. Ako neko slučajno nije razumeo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti