FOTO: "Pauk" odneo kola policije

Građani koji su se zatekli danas oko 13 sati na Vračaru na uglu Makenzijeve i Molerove ulice u Beogradu imali su priliku da vide kako pauk iz šlep službe odnosi policijski auto.
Građani koji su se zatekli danas oko 13 sati na Vračaru na uglu Makenzijeve i Molerove ulice u Beogradu imali su priliku da vide kako pauk iz šlep službe odnosi policijski auto.

Fotografija koju je snimio Miloš Hinić i postavio na svoj tviter nalog proširila se društvenim mrežama.

Mnogi su se zapitali da li je automobil odnet zbog prekršaja, ali se to, sudeći po propisima, ipak nije dogodilo. Naime, u MUP-u objašnjavaju da je posebnim članom zakona regulisano da policijska vozila mogu da budu parkirana i van za to predviđenih mesta ako su uniformisani službenici na zadatku.

Osim toga, nije poznato da se ikada dogodilo da je vozilo MUP-a odneto zbog prekršaja. Pauk nosi policijske automobile uglavnom zbog kvara na vozilu.

  • pauk srevis kriminal

    11.06.2014 12:46
    RE:NS Ma
    Ja sam tu na bul. cara Cazara blizu diznija i prolazim tu svaki dan. Svaki dan su tu parkirani i oni debili iz pauk servida prolaze i okrenu glavu. Ne smeju da nose. A smeju da odnesu neku krntiju. Stalno su tamo parkiani i to plus sa druge strane okrenuti u drugom pravcu. Sramota!! Doše mo da se parkiram nared bulevara i da ih čekam. Pa kad me bude slikao pokazaću mu te džipove, pa da vidimo da li smi da ih nosi!!!
  • NS

    11.06.2014 11:18
    Ako
    Ako nisu na TAJNOM ZADATKU i ako im se kola nisu pokvarila - odneli ih zbog nepropisnog parkiranja, kome li će da plate kaznu? Stvarno lakrdija.
  • NS

    11.06.2014 08:49
    Ma
    Isto tako u Ulici Djordja Servickog, ugao sa Cara Lazara. Radnici Parking servisa se pozdravljaju sa vlasnikom vozila koji je izasao iz one nesrecne 3x3m2 prodavnice vina, prekoputa Diznija. Strasno ko se tu sve okuplja, nekada se BUKVALNO ne moze proci. Milion pita sam zvao Pauka. I nista! I to je strasno! Zvacu opet, sta da radim. Dok neko od komsija ne izgrebe sve automobile u prolazu, slucajno, jer, kad ne mozes da ih pobedis, pridruzi se njihovom bezobrazluku.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti