Da li biste dali otkaz da dobijete na lutriji?

Ronda Mit (51) je konobarica koja je osvojila neverovatnih 11,7 miliona dolara na američkoj lutriji.
Ronda Mit (51) je konobarica koja je osvojila neverovatnih 11,7 miliona dolara na američkoj lutriji.

Ipak, tako veliki novac nije učinio da napusti posao. "Ja zaista uživam u svom poslu", rekla je konobarica Lake Elmo krčme u Minesoti. "Imam divne prijatelje ovde i odličnog šefa, tako da je ovo fantastično mesto za rad."

Mits kaže da će novac potrošiti na novi automobil, ali će njen suprug Džo, koji je penzionisan zbog povrede kičme, zadržati svoj stari kamionet. Zanimljivo je što će ova lutrija koja se u Americi naziva Hot Lotto, pokriti sve troškove državnog i federalnog poreza, tako da će Mit zadržati celu sumu.

Da li biste vi zadržali stari posao da dobijete na lutriji?

  • 11.09.2014 16:33
    Bibika
    Ako građanin Srbije dobije na lutriji, neće imati ovu dilemu, pošto je nezaposlen !!
  • jedan dan

    11.09.2014 10:37
    u firmi
    pričamo mi na tu temu za doručkom i kaže kolega: kada bih ja dobio na lotto-u sedeo bih tu sa vama i jeo ovu istu pastetu od 9:30 do 10H samo sto bih ćutao. Onda jedan dan ćao zdravo svima želim Vam ugodan dan i sve najbolje, na avion i pravac Kazablanka.
  • 11.09.2014 07:05
    Kupio bih gazdinu firmu, pa bi on radio za mene, da vidi kako to izgleda kad te neko gazi...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.