Stado ovaca pojelo marihuanu

Stado ovaca u Velikoj Britaniji pojelo je nekoliko vreća marihuane koje je neko bacio u polje na kome su životinje pasle.
Stado ovaca u Velikoj Britaniji pojelo je nekoliko vreća marihuane koje je neko bacio u polje na kome su životinje pasle.

Slučaj se dogodio na jednoj farmi u Sariju, na jugoistoku Engleske.

Stvar je otkrivena kada je vlasnica stada primetila da životinje nekontrolisano tumaraju naokolo. Policija je u šali saopštila da neće podnositi prijavu protiv ovaca zbog "ilegalnog obroka", ali da je pokrenula istragu kako bi otkrila osobe koje su bacile marihuanu, čija je vrednost procenjena na 4.000 funte (5.000 evra).

Njihovo pronalaženje, međutim, neće biti lako jer su ovce pojele gotovo sav dokazni materijal, istakla je policija. "Moje su ovce prilično radoznale, te nisu odolele da probaju novu vrstu trave", izjavila je vlasnica farme Neli Bad.

"Nisu imale neke posebne nuspojave. Ali ću vam iduće nedelje reći kakvo je meso", navela je ona kroz smeh.

  • znatiželjan

    19.10.2014 15:34
    cena
    Baš me zanima, pošto li će biti kila te ovčetine?
  • Duda

    18.10.2014 16:42
    nekontrolisano tumaraju... ha, ha, super vest

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti