VIDEO: Građanin zaustavio i legitimisao saobraćajca

Jedan čovek sa kamerom u ruci u državi Vašington odlučio je da zaustavi neobeleženo policijsko vozilo i da legitimiše policajca koji upravlja tim vozilom, zbog sumnje da je prekršio zakon.
Jedan čovek sa kamerom u ruci u državi Vašington odlučio je da zaustavi neobeleženo policijsko vozilo i da legitimiše policajca koji upravlja tim vozilom, zbog sumnje da je prekršio zakon.

Prema zakonu ove države, policija ne sme da vrši patrolu u neobeleženim vozilima. Jedan od razloga, koje navodi autor snimka, je taj da vozači ne mogu uvek da budu 100 odsto sigurni da su ih zaustavili pravi policajci, a ne kriminalci koji se predstavljaju tako. Policajac je čak pristao i da se legitimiše "za kameru" posle izvesne doze ubeđivanja.

Možda je najzanimljiviji trenutak u čitavoj situaciji taj u kojem policajac shvata da može biti uhapšen za prekršaj koji je napravio. Izgleda kao da je do tog trenutka mislio da se ne može naći iza rešetaka i da je iznad zakona.

Posle utvrđenog prekršaja, autor snimka je rekao policajcu da ga neće prijaviti šerifu, ukoliko prestane da krši zakon, odnosno ako vrati vozilo u stanicu.

  • stasa

    19.10.2014 18:30
    aha,kao da ne..
    A da napisem ime onog iz poicijske stanice sa Detelinare koji me je maltretirao kad sam ga pitala zasto stoji autom na polovini pesackog??? Ubedjena sam da je bio mrak,da bi me ispendrecio. Ovom drzavom setaju agresivni bolesnici, u uniformama. A mi ih jos i placamo. Ipak smo mi veci bolesnici.
  • C

    19.10.2014 16:34
    Gradjansko pravo...
    i policija koja postuje gradjane i pravo u primeni
  • 19.10.2014 15:42
    da ok... ali iritantnijeg i napacenijeg lika od ovoga koji se primio u ulogu i legitimise policajca nisam skoro cuo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti