FOTO: Bajatović donirao dresove malim fudbalerima sa Klise i Slane bare, građane pozvao na nacionalno jedinstvo

Fudbalski klub Proleter organizovao je danas novogodišnje druženje kod svog stadiona, a direktor Srbijagasa Dušan Bajatović mladim fudbalerima iz ovog dela grada podelio je sportsku opremu.
FOTO: Bajatović donirao dresove malim fudbalerima sa Klise i Slane bare, građane pozvao na nacionalno jedinstvo
Foto: 021.rs
Potpredsednik FK Proleter Darko Jevtić poručio je da Klisa postala deo grada koji je svima prirastao za srce, dodavši da je taj fudbalski klub zasnovan na svojim mlađim kategorijama u kojima trenira veliki broj dece.
 
"Ono što bih poželeo svima nama jeste da se sportska infrastruktura poboljša, da jednog dana vratimo Superligu u ovaj deo grada, da se ne igra samo na 'Karađorđu', jer su Novom Sadu, osim tog stadiona, potrebna barem još dva stadiona koja će ispunjavati osnovne uslove za igranje evropskih utakmica", rekao je Jevtić.
 
Osim superligaša Proletera, na Slanoj bari utakmice igra i sedmostruki uzastopni državni prvak Rukometni klub Vojvodina. Predsednik ovog kluba Milan Đukić ukazao je na to da su crveno-beli rukometaši svoje uspehe započeli upravo prelaskom u halu "Slana bara".
 
"RK Vojvodina je svoje put uspeha započeo 2011. godine, zapravo onog momenta kada smo iz Spensa prešli u halu Slana bara. Svi ti uspesi su u proteklih sedam godina, a to uključuje i sedam vezanih titula šampiona države, vezani za halu Slana bara i ime ovog dela grada - Klise i Vidovdanskog naselja".

 
 

Današnji događaj na Klisi ujedno je i početak kampanje Socijalističke partije Srbije za izbore na proleće, a direktor Srbijagasa koji je ujedno i šef pokrajinskog odbora SPS Dušan Bajatović poručio je da su ovakvi potezi način da Srbija dobije još nekog Novaka Đokovića. On je borbu za nacionalno ujedinjenje istakao kao prioritet te partije pred predstojeće izbore u Novom Sadu, Vojvodini i Srbiji.

"Naš je zadatak da se nacionalno ujedinimo, da damo šansu onim političkim elitama i ljudima koji Srbiju mogu da sačuvaju ekonomski, prostorno i da je sačuvaju, koliko je to moguće, slobodnu i nezavisnu. U tom slučaju možemo da računamo da ćemo uz profesionalni imati i razvijen amaterski sport, da ćemo imati još nekog Novaka Đokovića", poručio je Bajatović.

Događaju na stadionu Proletera prisustvovali su funkcioneri novosadskog i pokrajinskog odbora Socijalističke partije Srbije, predstavnici gradske vlasti, predstavnici sportskih klubova iz ovog dela grada, ali i Fudbalskog kluba Vojvodine na čelu sa šefom stručnog štaba Nenadom Lalatovićem.
 
Za građane ovog dela grada je kao novogodišnji poklon pripremljen pečeni vo, a porcije je između ostalih delio i sam Bajatović.


 
  • Milan NS

    05.02.2020 10:29
    @Sloba53
    e pa umro sam od smeha!
    Bravo, Slobo!
  • dragan

    14.01.2020 13:04
    bistrica
    Bravo za Duleta Jeftica.Samo napred i do pobede.
  • Sloba53

    14.01.2020 09:48
    Bravo za Bajatovića. Sećam ga se kada je išao u pocepanim čarapama. Eto šta rad i obrazovanje naprave od čoveka ! I politika.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Izbori 2020

Pastor razgovarao sa predstavnicima sedam izbornih lista

Predsednik Skupštine Vojvodine Ištvan Pastor održao je konsultativne sastanke sa predstavnicima svih sedam izbornih lista, koje su nakon izbora za poslanike u Skupštinu APV, održanih 21. juna i 1. jula, osvojile poslaničke mandate u Skupštini Vojvodine.