Počeo konkurs za filmski festival "21114 Film fest"

Sedmi po redu "21114 Film fest" održaće se od 2. do 5. septembra, na dobro poznatim livadama u Ulici Bate Brkića na Novom naselju.
Počeo konkurs za filmski festival "21114 Film fest"
Foto: 021.rs (Novo kulturno naselje)
Ovogodišnji festival će kao i prethodnih godina, dodeliti nagradu publike, novonaseljski „Zlatni čep” za najbolji kratkometražni film selekcije filmova izabranih sa konkursa.
 
Konkurs za prijavu kratkometražnih igranih i dokumentarnih filmova na sedmom "21114 Film festu" otvoren je do 1. avgusta u ponoć.
 
Svi zainteresovani autori, mogu da prijave svoje filmove (čije trajanje ne prelazi 30 minuta, a nastali su u periodu od juna 2020. do avgusta 2021. godine) putem prijavnog formulara koji se nalazi na OVOM LINKU.
 
Filmovi koji budu izabrani od strane selektora festivala, ulaze u konkurenciju za nagradu "Zlatni čep" ovogodišnjeg izdanja "21114 Film festa". 
 
Nagradu "Zlatni čep", inače autorski rad novosadskog akademskog vajara Dejana Jankova, prošle godine poneo je "Jesenji valcer", novosadskog režisera Ognjena Petkovića.
 
Filmski festival na Novom naselju, na jedinstvenim lokacijama pod otvorenim nebom tokom prethodnih izdanja prikupio je velike simpatije publike. Iako smanjenog kapaciteta, festival je održan i prošle godine, poštujući sve propisanje mere. 
 
"21114 Film fest" jedna je od aktivnosti u sklopu višegodišnje inicijative Novog kulturnog naselja da ovaj deo Novog Sada dobije Kulturni centar. 
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Kultura