Izmena saobraćaja zbog auto-trke na Mišeluku

Saobraćaj na petlji na Mišeluku, Alibegovcu i na Mostu slobode biće zabranjen danas zbog održavanja auto-trke "Velika nagrada Novog Sada".
Saobraćaj na petlji na Mišeluku, Alibegovcu i na Mostu slobode biće zabranjen danas zbog održavanja auto-trke "Velika nagrada Novog Sada".

Saobraćaj će biti zabranjen od 9 do 17 časova.

Na delu Ulice Put doktora Goldmana (bivši Institutski put) od Ulice Novosadske do semaforizovane raskrsnice petlje Mišeluk i na saobraćajnici od Kameničkog puta do petlje Mišeluk (kod zgrade RTV-a), zabranjuje se saobraćaj od 14. juna u 9 časova do 15. juna u 17 časova.

Na delu Kameničkog puta od Ulice Novosadske do kretanja kod zgrade RTV-a saobraćaj će biti zabranjen na desnoj kolovoznoj traci iz pravca Sremske Kamenice i biće preusmeren na levu kolovoznu traku sa dvosmernim kretanjem i ograničenjem brzine na 40 km/h od 14. juna u 9 časova do 15. juna u 17 časova.

Takođe će biti izmenjene trase autobusa na linijama 68, 71, 72, 73, 74, 76, 77, 78, 79, 80, 81 i 84 koje saobraćaju preko Mosta sloboda, u oba smera, tako da sa Bulevara oslobođenja skreću u Ulicu Maksima Gorkog, zatim Kejom žrtava racije, preko Varadinskog mosta i Kameničkim putem do ulaza u Sremsku Kamenicu i dalje postojećim trasama, osim za liniju prema Institutu koja koristi Ulicu Vojvode Putnika, Trg Zmaj Jove, Železničku stanicu i Ulicu Moše Pijade.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije