Vojvodina danas dočekuje Napredak

Fudbaleri Vojvodine danas će ugostiti ekipu Napretka, u 22. kolu šampionata. Novosađani trenutno zauzimaju četvrto mesto sa 37 bodova, dok su Kruševljani dvanaesti sa 20 bodova.
Fudbaleri Vojvodine danas će ugostiti ekipu Napretka, u 22. kolu šampionata.

Novosađani trenutno zauzimaju četvrto mesto sa 37 bodova, dok su Kruševljani dvanaesti sa 20 bodova. Vojvodina jeste favorit, ali joj neće biti lako da osvoji važne bodove potrebne u trci s Čukaričkim za treće mesto i izlazak u Evropu.

- U poslednje dve utakmice, u Nišu i Subotici, osvojili smo četiri boda i zbog toga smo zadovoljni - rekao je prvi asistent trenera Vojvodine Zoltan Sabo. - Naravno, bili bismo još zadovoljniji da smo ostvarili dve pobede, ali nije loše ni ovo što smo učinili. Očekuje nas susret s Napretkom i samo novim trijumfom možemo nastaviti trku s Čukaričkim, pa i Novim Pazarom koji se priključio borbi za plasman u Evropu - navodi Sabo.

U timu Vojvodine i ovoga puta neće biti nedovoljno oporavljenog kapitena Mijata Gaćinovića.

Meč Vojvodina – Napredak igra se od 18 časova.

  • zmaj_od_sipova

    09.04.2015 07:58
    Ajmo voso gazi .
  • slaninar

    08.04.2015 22:45
    najverniji
    Ajmo Voso!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.