Ogorčeni na suđenje: Kome smeta Vojvodina?

Nakon jučerašnjeg izgubljenog meča na Karađorđu od Napretka, u FK Vojvodina prozvali su  glavnog sudiju meča, Srđana Jovanovića iz Beograda.
Nakon jučerašnjeg izgubljenog meča na Karađorđu od Napretka, u FK Vojvodina prozvali su  glavnog sudiju meča, Srđana Jovanovića iz Beograda.

Predsednik UO kluba Zoran Šćepanović smatra da je suđenje, kako kaže, bilo podržavanje dekadencije srpskog fudbala.

- Suđenje je bilo kriminalno, prava antipropaganda srpskog fudbala. U utakmici je pokazano 12 žutih kartona, a nije bilo više od 25 minuta efektivne igre i to nije nešto što može da nam daje podstrek da napredujemo. Vojvodina se trudi, upozorava i nastoji da promeni retoriku, ali se ovo više ne može nazvati fudbalom. Sudije bivaju kažnjene za lošu arbitražu u našim utakmicama, ali je ovo sada već previše i jako skupo nas košta. Želimo da budemo dobar primer pozitivnih promena u srpskom sportu i da ostanemo džentlmeni, ali pitam se kakva je ovo poruka za mlade igrače koji čine osnovicu naše ekipe i koji su s nevericom i besom dočekali kraj utakmice? Ogromno je razočaranje, ali nas ono neće naterati da budemo nepristojni i vulgarni - rekao je Šćepanović.

On se zapitao i kome smeta Vojvodina. - Ovo je sramota zbog dece koja igraju fudbal i publike koja dolazi na stadion. Moram da postavim pitanje - Dokle više? Mi ćutimo, ne podnosimo prijave, a i dalje traje kradja uperena protiv Vojvodine - rekao je Šćepanović.

Da je suđenje bilo na štetu Vojvodine smatra i od skora novi trener Zlatomir Zagorčić. - Suđenje je bilo loše. Čestitam igračima na zalaganju, presudila jedna greška. I dalje verujem u naše mlade igrače - rekao je trener Vojvodine

Podsetimo, Vojvodina je izgubila od Napretka golom Gobeljića u nadoknadi prvog poluvremena. Na meču je bilo više spornih detalja, a igrači iz Kruševca su se valjali po terenu što je sudija Jovanović i bukvalno podržavao. Treba napomenuti da se pre vodećeg gola gostiju, u 30. minutu sudija u poslednjem sekundu predomislio da odsvira penal za domaće, a na početku drugog dela igre poništen im je regularan gol.

  • Opozicija

    15.04.2015 12:41
    Dali sam u pravu????
    Juče u SC "V.Boškov" su omladinci predvodjeni Stamenićem, Petrovićem, Fimićem i Milićem pobedili "Smešni prvi tim Vojvodine" sa 2-1!!!! Vodila deca 2-0. sramota, sramota.
    Uprava napolje!!!!!!
    Jesu vam i juče bile krive sudije ????
  • Realista

    11.04.2015 15:49
    Predsedniče Zajednice Prvoligaša !
    Prvo naučite Vaše fudbalerčiće da:
    1. u trku prenesu loptu sa svoje polovine na protivničku.
    2. naučite svoje pulene da tačno dodaju makar svaki peti pas
    3. naučite svoje pulenčiće da je fudbal muška igra gde dva igrača mogu da se snagom tela bore za loptu
    4. naučite ih da šutnu loptu makar u pravcu protivničkog gola
    5. stavite nekog pravog golmana na gol, npr. Rockova iz Sloge
    6, Naučite reprezentativca Babića da šutne loptu desnom nogom i da go!!!!!!

    Kad to sve otklonite onda pričajte o sudjenju!!
  • Dejan

    11.04.2015 12:19
    Ko jos ide na stadion[dokolicari i placeni navijaci]da gleda ovo djubre od trcanja za loptom pa posle utakmice u kafanu.Bas su skolovani nasi fudbaleri.Po bolonji.Kukala nam majka sa takvim fudbalom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.