Vojvodina ponovo razočarala, bez golova u "večitom derbiju"

Fudbaleri Vojvodine nastavljaju sa promenljivim partijama ovog proleća pa su danas na Karađorđu izgubili od Borca sa 3:1 u 24. kolu prvenstva.
Fudbaleri Vojvodine nastavljaju sa promenljivim partijama ovog proleća pa su danas na Karađorđu izgubili od Borca sa 3:1 u 24. kolu prvenstva.

Golove su za goste postigli Mutavdžić, Jevtović i Krunić, dok je gol za domaće dao Makarić.

Svega hiljadu posmatrača bilo je na gradskom stadionu, a do prvog gola čekalo se sve do 75. minuta. Do tada, Vojvodina je dominirala, imala i nekoliko prilika, ali su Čačani znali kako da sačuvaju svoj gol i iskoriste šanse kojih nije bilo puno.

U ostalim mečevima: Crvena zvezda - Partizan 0:0, Jagodina - Voždovac 1:2, Mladost - Donji Srem 0:0, Radnički 1923 - Čukarički 0:1, Spartak - Novi Pazar 0:2 i Radnički Niš - Napredak 2:0. U nedelju igraju OFK Beograd - Rad.

Partizan vodi sa 57 bodova, Zvezda ima 52, Čukarički 47, Vojvodina 40, a Novi Pazar 39. U narednom kolu Vojvodina gostuje Voždovcu, a potom će ugostiti vodeći Partizan.

  • Pera pisar

    28.04.2015 10:24
    Jelen Super Liga?????
    Ovo takmičenje u nameštanju utakmica, prelazaka trenera sa jedne klupe na drugu i promocija mladih robova za prodaju treba da se zove "Omladinske zvezde fudbalskog Granda"!!!!

    Kakva crna Super liga u kojoj se takmiše deca od 18 godina???
  • gore

    27.04.2015 04:13
    tako je sone macko.brat gore stize u sredu na vozdovac.ajmo svi
  • sone

    26.04.2015 18:40
    zaljubljeni u vojvodinu ,a ne u njene rezultate
    Sramota je onaj poraz,a jos veca sramota za broj publike na celom stadionu.Sve pljuvaci,ovaj tim nije bas toliki favorit protiv ekipa kao sto je borac,to je cinjenica.kakva crna namestaljka.Manite se pljuvanja.ljubo jel dolazis u sredu?
    SVI NA VOZDOVAC PO 3 BODA.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.