Vojvodina slavila u Železniku

Košarkaši Vojvodine nastavljaju sa sjajnim partijama u Superligi.
Košarkaši Vojvodine nastavljaju sa sjajnim partijama u Superligi.

U 4. kolu Novosađani su večeras na gostovanju u Železniku savladali FMP rezultatom 79:72.

U vrlo nervoznom duelu, koji je čak bio prekinut u poslednjem minutu zbog koškanja koje se završilo većim brojem isključenja u oba tima, Novosađani su bili pribraniji i zabeležili treći trijumf. Najbolji kod pobednika bio je Novak koji je ubacio 24 poena, dok je kod domaćina najefikasniji bio Davidovac sa 14 poena.

U ostalim susretima Tamiš - Mega Leks 61:102, Konstantin - Crvena zvezda 60:87, večeras još igraju Partizan - Metalac. Vode Partizan i Zvezda koji su bez poraza, Vojvodina je treća sa jednom izgubljenom.

U narednom kolu Vojvodina u ponedeljak 11. aprila dočekuje Partizan. Meč se igra u maloj sali na Spensu s početkom u 18 časova.

  • novosadjanin85

    10.05.2015 02:34
    hm
    A tucu ne spominjete, i to sto je Vojvodina igrala sa igracem manje na samom kraju ? Ne svidja vam se vest da su nasi novosadjani negde sa strane napravili problem.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.