Danas novi spektakl na Spensu, Vojvodina dočekuje Zvezdu

Samo dva dana nakon okršaja sa Partizanom, košarkaši Vojvodine večeras će u 6. kolu Superlige ugostiti Crvenu zvezdu.
Samo dva dana nakon okršaja sa Partizanom, košarkaši Vojvodine večeras će u 6. kolu Superlige ugostiti Crvenu zvezdu.

Interesovanje za ovaj meč je veliko, pa se očekuju pune tribine Male sale na Spensu kao i u duelu od pre dva dana. Favorit je aktuelni osvajač ABA lige.

- Zvezda je jedina ekipa sa kojom se nismo sastajali ove sezone. Da nam je neko pre početka sezone rekao da ćemo imati priliku da igramo protiv šampiona ABA lige verovatno ne bismo verovali, ali smatram da smo to i zaslužili. I utakmica sa Zvezdom će biti svakako za uživanje. U ovom duelu se mi ne pitamo, već motivacija gostujućih igrača - kaže trener Novosađana Dušan Alimpijević.

- Vojvodina pruža veoma dobre partije na početku Super lige. Oni će sigurno pokušati da se umešaju u brobu za mesto koje vodi u plej-of i koje obezbeđuje plasman u ABA ligu sledeće sezone. Imaće zaista veliki motiv i zato moramo da u meč uđemo veoma oprezno. Sigurno je da smo kvalitetnija ekipa, ali to moramo i da pokažemo na terenu - rekao je kapiten Beograđana Luka Mitrović.

Meč se igra od 20 časova, a cene karata su 300 i 500 dinara.

  • Ноле

    13.05.2015 15:06
    Интернет гробари никако да преболе за њих сурову чињеницу да су паст тенсе !
  • srb

    13.05.2015 13:40
    Novi Sad je Zvezdin grad. Vosi zelim 4. mesto i plasman u Aba ligu!
  • Delije Novi Sad

    13.05.2015 13:27
    Napred Zvezda!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.