Memorijal Dušana Tojagića do nedelje na Spensu

Od danas do nedelje se na Spensu održava Memorijal Dušana Tojagića na kojem će se publici predstaviti talentovani odbojkaši iz četiri grada.
Od petka do nedelje se na Spensu održava Memorijal Dušana Tojagića na kojem će se publici predstaviti talentovani odbojkaši iz četiri grada.

Publika će u tri dana imati priliku da vidi na delu talente Vojvodine, Futoga, Zrenjanina (selekcija Zrenjanina, Kleka i Ravnog Topolovca) i danskog Hvidovrea.

Ove godine memorijal će imati i humanitarni karakter, pošto je novosadski klub odlučio da skupi novčana sredstva, te obezbedi lopte, mrežu i sportsku opremu za Odbojkaški klub Obrenovac. - Ovo je prilika da pozovemo i sve naše bivše članove, odbojkaše, prijatelje i posetioce da nam se pridruže, da svi budemo deo jedne sportsko-humane priče. Mladi odbojkaši Obrenovca ostali su gotovo bez ičega, pa će naša pomoć stoga biti usmerena prevashodno na kupovinu lopti, mreže i sportske opreme - istakao je koordinator rada mlađih selekcija Vojvodine NS seme Dragan Čučković.

Utakmice se prva dva dana igraju u terminima od 16 i 18h, a u nedelju od 10 i 12h.

  • Zoro

    31.05.2014 15:40
    Memorijal...
    Jel postoji memorijalni turnir "Žarko Petrović!???
    Žarko - doajen Vojvodjanske odbojke, koliko titula je osvojio u dresu Voše???

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.