Vošin rekord za istoriju i lidersku poziciju

Fudbaleri Vojvodine zabeležili su i sedmu pobedu u 8. kolu prvenstva pobedivši Novi Pazar na Karađorđu sa 1:0.

Fudbaleri Vojvodine zabeležili su i sedmu pobedu u 8. kolu prvenstva pobedivši Novi Pazar na Karađorđu sa 1:0.

Pred oko 3.000 gledalaca gol odluke postigao je Slobodan Novaković u 53. minutu.

Sa 21 osvojenim bodom Vojvodina je trenutno na čelu tabele, a ovo je ujedno i najbolji start u šampionatu novosadskog kluba u stogodišnjoj istoriji.

Mladi tim Zorana Marića odigrao je još jedan odličan meč. Ekipa Milorada Kosanovića uspevala je u prvom poluvremenu da, pre svega čvrstom odbranom nađe rešenje za napade crveno-belih. Međutim, posle primljenog gola više nisu uspevali da zaustave raposložene igrače domaćeg tima koji su borbenom i raznovrsnom ređali šanse pred golom Živkovića, dok s druge strane Novopazarci nisu ozbiljnije ugrozili gol Milinković-Savića.

Sjajne igre Vojvodine u Superligi podstakle su i upravu kluba da uloži više napora da privuče gledaoce na stadion, pa se tako među 10 razloga zašto Novosađani treba da podrže svoj klub našla i otvorena prozivka suparničkih, ali i bivših menadžera ovog kluba - "Na terenu su naši klinci, a ne menadžerske podvale". Vojvodina u narednom kolu gostuje u Čačku, a novu priliku da vide svoje ljubimce pristalice Vojvodne će imati za dve sedmice kada na Karađorđu gostuje Voždovac koji je danas uzeo bod Zvezdi na Marakani.

U ostalim susretima ovog kola postignuti su sledeći rezultati: Crvena zvezda - Voždovac 2:2, Radnički Niš - Čukarički 2:1, Jagodina - Borac 2:0, OFK Beograd - Donji Srem 4:0, Radnički 1923 - Rad 0:3 i Spartak - Napredak 0:0. U nedelju igraju Mladost - Partizan.

Vojvodina je trenutno vodeća sa 21 bodom, Zvezda ima 20, a Partizan 18, ali i dva meča manje. (S. Krajnović)

  • Vojvosadjan

    05.10.2014 23:56
    '66,'89..
  • NS65

    05.10.2014 10:01
    Vojvodina....
    ....jedna jedina !!
  • paolo

    05.10.2014 08:00
    Bravo!
    Puno srce kad ovako igrate!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport