Degustacija vafla i čajeva u Radio kafeu

Kuća dobrog čaja i Lala Stroopwafel održaće danas, 31. januara, promociju i degustaciju nekoliko vrsta čajeva iz njihovog asortimana i tradicionalnih holandskih kolača u Radio kafeu.  

Kuća dobrog čaja i Lala Stroopwafel održaće u subotu 31. januara promociju i degustaciju nekoliko vrsta čajeva iz njihovog asortimana i tradicionalnih holandskih kolača u Radio kafeu.

Posetioci će imati priliku da besplatno probaju vafel i neke od mnogobrojnih aroma čajeva Kuće dobrog čaja koja se nalazi u Pap Pavla 36. Vojvođanski stroopwafel, poznatiji kao "Lala Stroopwafel",  može se kupiti i poručiti u prodavnici u Vuka Karadžića 5.

Događaj počinje u 18 časova u Radio kafeu (Miletićeva 45).

  • Novosađanka

    31.01.2015 20:54
    Prelepo
    Lepo i prijatno veče!
  • cajjj

    31.01.2015 14:46
    caj
    supeer :-)
  • Serač

    31.01.2015 14:18
    eh
    eh u kakvoj državi živim,baš mi je do vafla i čaja :(

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti