Nova niža cena Dnevnika 3,7 miliona evra

Agencija za privatizaciju objavila je danas novi poziv za prikupljanje ponuda za kupovinu novosadskog Dnevnika, po početnoj ceni od oko 3,7 miliona evra.

Agencija za privatizaciju objavila je danas novi poziv za prikupljanje ponuda za kupovinu novosadskog Dnevnika, po početnoj ceni od oko 3,7 miliona evra.

Rok za podnošenje zahteva za otkup prodajne dokumentacije je 17. avgust, a prijave za učešće u nadmetanju moguće je dostaviti do 16. septembra. Otvaranje ponuda je 17. septembra.

Postupak prodaje Dnevnika proglašen je neuspešnim 3. avgusta jer nije dostavljena nijedna ponuda. Prvobitna početna cena bila je 7,4 miliona evra.

Prodaja "Dnevnika" oglašena je 29. juna, zajedno sa još 37 medija u Srbiji gde država ima vlasnički udeo. Krajnji rok za privatizaciju medija u državnom vlasništvu je 31. oktobar, a ako do tada ne dobiju nove vlasnike biće privatizovani podelom akcija zaposlenima bez naknade.

  • kome to treba?

    14.08.2015 15:30
    Više se piše o Dnevniku nego što Dnevnik piše o bilo čemu.
  • 14.08.2015 15:20
    Dole sa cenom
    I to je mnogo za Šećerka. Spuštajte do milion i po. Znate li koliko treba platiti rušenje, i novu zgradu na tom mestu?
    Sve što je nasleđe gadnog socijalizma, u kome je siroti nebeski narod loše živeo i svaki dan plakao, treba zatrti.
    Eto, sa drvećem koje je socijalizam sadio ide sjajno, uskoro ni jedno stablo više neće ostati da svedoči.Posađene su nove, patriotske pritke debljine palac.
  • 14.08.2015 14:03
    Pre nekih 30 godina redovno sam kupovao Dnevnik. Čak sam i igrao onu njihovu nagradnu igru u kojoj je u svakom broju izlazio delić neke slike koje si kasnije na posebnom talonu morao izlepiti u pravilnom redosledu. Posle se taj talon ubacivao kroz prozor Yuga 45 koji je bio parkiran ispred Dnevnika. I tako jednog dana pročitam ja svoje ime i prezime, adresu, da sam izvučen u toj nagradnoj igri. Izvukao sam putovanje za dve osobe. Odem u Dnevnik da se javim i vidim kako da preuzmem nagradu. U Dnevniku dobijem šokantnu informaciju da sam kao greškom izvučen iz bubnja i da me nikakva nagrada ne sledi. Posle preko nekog prijatelja u policiji saznam da su nešto muvali u Dnevniku a da je na moje putovanje otišao neko iz Dnevnika iako je jasno u Dnevniku pisalo da radnici Dnevnika kao i članovi njihovih porodica nemaju pravo učešća u nagradnoj igri. Hteo sam da ih tužim, ali bilo mi je rečeno da ne talasam jer su jaki igrači bili u igri a da spor ne bih dobio već bih sebi samo napravio problema. Od tada više nikada u životu nisam kupio Dnevnik a ruku na srce kada je Dnevnik počeo da propada bio sam izuzetno radostan. I sada sam radostan kada vidim da će otići za tepsiju ribe. Biću još radosniji ako bude otišao ban badava, poklonjen gratis nekome i nikada više u istoriji ne izadje ni jedan broj Dnevnika.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti