ZIG pripremio 15 javnih nabavki za uređenje Novog Sada

Zavod za izgradnju grada uskoro će pokrenuti 15 javnih nabavki za više investicionih projekata.
Zavod za izgradnju grada uskoro će pokrenuti 15 javnih nabavki za više investicionih projekata.

Za ove javne nabavke već je pripremljena potrebna dokumentacija i biće pokrenute u najskorije vreme.

"Sem što pripremamo nove kapitalne projekte poput mosta na Ribarcu i zgrade Hitne pomoći, uspešno završavamo i one čija je realizacija u toku, a tu pre svega mislim na most preko kanala DTD, IV fazu Bulevara Evrope i parterno uređenje Trga Republike, zajedno sa komunalnim uređenjem okolnih ulica", izjavio je Goran Višnjić, direktor u ostavci ovog javnog preduzeća.

Paralelno sa ovim aktivnostima, u toku je pokretanje postupaka za objavljivanje novih tendera. Najpre će biti raspisane javne nabavke za izgradnju saobraćajnih površina sa odvodnjavanjem i rekonstrukciju vodovoda u Ulici cara Lazara u Futogu, kao i za izgradnju kanalizacije otpadnih voda u Ulici Aleksandra Adamovića u Futogu, za šta je već dobijena potrebna saglasnost.

Zatim će uslediti i tenderi za izgradnju saobraćajnih površina u Somborskoj ulici, parkinga u Ulici Omladinskog pokreta, pešačkih i biciklističkih staza u Ulici Nova 1 u Veterniku, pristupnog puta do prečistača u Stepanovićevu, okretnice u Ulici Jovice Pavlice u Kovilju, kao i za izgradnju javnog osvetljenja na više lokacija u gradu.

  • Dušan

    14.08.2015 16:30
    Sajlovo pešačke staze
    Obećane su pešačke staze da će se izgraditi na sajlovu ove godine, ali do sada nijedan metar
  • opa cupa

    14.08.2015 15:04
    Bas prolazim pored pozorista i gledam one crvene ploce dole. Svaka se raspala na milion delova a sa strane pozorista ih na nekim delovima ni nema. One stepenice isto izlomljene... Skrnavo do bola, a to je strogi centar grada...
  • Mile

    14.08.2015 14:58
    ko ce kome
    Znaci opet ista Behaton ekipa !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti