LSV traži smenu direktora Zoohigijene zbog smrti labudova

Liga socijaldemokrata Vojvodine je saopštila da direktor "Zoohigijene" Aleksandar Bursać treba da bude hitno smenjen zbog toga što je nesposoban i što je problem pasa lutalica u gradu dostigao razmere kakve nije imao u svojoj istoriji.
Liga socijaldemokrata Vojvodine je saopštila da direktor "Zoohigijene" Aleksandar Bursać treba da bude hitno smenjen zbog toga što je nesposoban i što je problem pasa lutalica u gradu dostigao razmere kakve nije imao u svojoj istoriji.

Reakcija LSV-a je usledila na pisanje 021 da su labudicu Bisu i labudiće ubili psi lutalice.

"Velika je sramota za Novi Sad što smo dočekali da psi lutalice zakolju tri labuda u Dunavskom parku. O zbrinjavanju i sklanjanju pasa lutalica sa novosadskih ulica decenijama je brinula JKP "Čistoća". Nakon "prekomponovanja" gradske vlasti u trulim političkim kompromisima i pogodbama je odlučeno da joj se ta delatnost oduzme i da se napravi novo preduzeće JKP "Zoohigijena i veterina", kako bi tamo na miru pozapošljavali nestručne rođake. JKP "Zoohigijena i veterina" je kupovala službene automobile, raspisivala nabavke za bespotreban inventar i radila sve osim onoga što treba da radi – da skloni i zbrine nesrećne životinje sa ulice, pa Novim Sadom lutaju čopori napuštenih pasa", navodi LSV.

Oni dodaju da rukovodstvo preduzeća treba da se organizuje i radi posao za koji je plaćeno.

  • Drugacija

    18.08.2016 06:24
    Ha.Ha.Ha.
    Zoohigijena UBIJA iste te pse, koji ubijaju labudove i macice u gradu... A kako drugacije da se ponasaju u coporu?! A kako da ne dospeju u copor, kad jedino tako dolaze do hrane i jedino tako su bezbedni od siledzija i od Zoohigijene.

    Izgleda da i zaposleni u ZOO samo copore i zaobilaze. nesretne jedinke, koje nisu agresivne i koje lutaju same, ubijaju kao i pre... Stalno nestaju! A ovamo se slikaju sa nekim spasenim zivotinjama da bi imali povod zasto postoje! Glume humanost, a u stvari su ubice, kao sto su i bili!!!

    Sad su presli i na male macice. Neuroticna zena je pozvala i rekla da joj smetaju (a nalaze se u podrumu), da se plasi njihovih buva (!!!), i oni ih lepo "uklonili"... Kako ona kaze, LIKVIDIRALI!!!

    Nadam se da je LSV sad ponosnija na Zoohigijenu?! Jer, oni navijaju za ubijanje lutalica??? Kakav primitivizam!!! Veliki evropejci... Treba da traze primenu zakona i kaznjavanje vlasnika, i problema ne bi ni bilo!!!

    Sinteri zasluzuju da zavrse kao i njihove zrtve!!! Ne bi mi ih nimalo bilo zao.
  • jeja

    03.11.2015 09:28
    gde je rešenje
    Zašto je kriva Zoo-higijena, kada se znaju kapaciteti., gde da stavi te jadne životinje. rivi su vlasnici koji izbacuju životinje na ulice, pun je Telep pasa iz Inđije,treba doneti zakon za vlasnike,izbaciš životinju, platiš kaznu...hraniš životinje na ulici, kazne te komunalci ...i mi smo humani, ...A, prepucavanje stranaka, neće rešiti problem pasa lutalica...
  • 15.10.2015 07:25
    zato što grad vode nesposobni i neodgovrni.
    Sistematski se uništavaju simboli Novog Sada da se zatre svaki trag različitosti od zacrtanog plana Velikog vođe.
    Zvuči poznato?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti